Acronis Global Cyber Summit

06-09-2020

Acronis Global Cyber Summit
(19-10-2020)

Acronis heeft aangekondigd dat onder andere industrie veteraan René Bonvanie en Sir Julian King zullen spreken tijdens de jaarlijkse Acronis Global Cyber Summit 2020, van 19 tot 21 oktober. Het event, dat dit jaar virtueel plaatsvindt, brengt IT-professionals van over de hele wereld samen en is toegewijd aan het delen van bruikbare inzichten, oplossingen en strategieën voor effectieve cyberbescherming.

"Deze uitdagende tijden onderstrepen de noodzaak van uitgebreide cyberbescherming, en daarom is het bieden van een virtuele locatie waar thought leaders hun expertise kunnen delen, belangrijker dan ooit", aldus Acronis Founder en CEO Serguei "SB" Beloussov. "Ons doel voor de Summit van dit jaar is om al onze partners en klanten sterker te maken - zowel wat betreft hun beschermingsbehoeften als wat betreft de ontwikkeling van hun bedrijf. De experts die zich bij ons aansluiten zullen de bruikbare inzichten bieden die de aanwezigen onmiddellijk in de praktijk kunnen brengen om het succes van hun organisatie te verzekeren".

Thought leaders op het gebied van cyberbescherming

René Bonvanie heeft meer dan 35 jaar ervaring in de cybersecurity en software-industrie - waaronder successen bij Palo Alto Networks, Business Objects, Veritas en Oracle. Tijdens de Acronis Acronis Global Cyber Summit verkent hij de disruptieve mogelijkheden die nu herrijzen uit het gebied van cyberbescherming.

Een andere headliner is Sir Julian King. Als voormalig Europees commissaris voor de Veiligheidsunie en voormalig Brits ambassadeur in Frankrijk en Ierland is Sir Julian gepassioneerd over cybersecurity en de impact op de wereld van vandaag.

"Cyberveiligheid raakt het hart van onze samenleving", aldus Sir Julian. "Van het verzekeren van de integriteit van onze kritieke digitale infrastructuur, het loodgieterswerk van onze onderling verbonden levens, tot het aanpakken van illegaal en crimineel misbruik online, tot het matigen van de digitale conversatie die in toenemende mate zo'n vitale rol speelt in onze moderne democratieën. Gelijkgestemde overheden en het bedrijfsleven moeten samenwerken om onze gemeenschappelijke digitale ruimte veilig te stellen".

Andere noemenswaardige IT-, channel en cybersecurity-deskundigen spreken zijn onder andere:

 • Larry Walsh - CEO en Chief Analyst, The 2112 Group
 • Rayanne Buchianico - Eigenaar ABC Solutions, LLC
 • Rich Freeman - Executive Editor, ChannelProNetwork
 • Joel Zaidspiner - Associate Publisher, ChannelPro-SMB Magazine
 • Jay McBain – Principal Analyst, Forrester
 • Robyn Westervelt – Research Director, IDC, Security & Trust
 • Carole Theriault - CEO, Tick Tock Social Limited, en co-host van Smashing Security

Deze gerenommeerde deskundigen zullen worden bijgestaan door Acronis-executives en techneuten die de technische vooruitgang en zakelijke mogelijkheden van cyberbescherming zullen delen, waaronder:

 • SB - Serguei Beloussov, CEO
 • Candid Wüest - Vice President, Cyber Protection Research
 • Stanislav Protassov - Technology President en mede-oprichter
 • Nick Grebennikoff - Chief Development Officer
 • JJ Jager - Senior Vice President, Cyber Platform

Een volledige lijst van sprekers en panelleden is hier beschikbaar.

Sessies, workshops en breakoutsessies

De Acronis Global Cyber Summit biedt meer dan 30 sessies verdeeld over vier tracks, en covert waarin een breed scala aan onderwerpen voor zowel eindgebruikers als channelprofessionals. Denk aan casestudy's van ontwikkelaars voor het automatiseren en integreren van cyberbeveiliging; beste practices en tools voor cyberbeveiligingassesments; prijsstelling en winstmodellering; het implementeren van moderne verkoop- en marketing strategieën en -tactieken; en tips voor IT-channeltransformatie voor organisaties die hogerop in de waardeketen komen.

Training en certificering van de Acronis #CyberFit-academie

Tijdens de Acronis Global Cyber Summit 2020 kunnen deelnemers professionele trainingen volgen onder leiding van cyberbeschermingsexperts van Acronis. In deze sessies kunnen IT- en IT-kanaalprofessionals uitgebreide expertise opdoen over de oplossingen van Acronis. Er worden onder andere sessies aangeboden voor Acronis #CyberFit-partner voor back-up en bescherming en Acronis #CyberFit-basis in de cloud.

Awards en sponsors voor #CyberFit-partners 2020

De #CyberFit-partnerawards 2020 zullen eveneens worden uitgereikt tijdens de Acronis Global Cyber Summit. Hierbij zullen partners die de Acronis-aanpak van cyberbescherming voorbeeldig in de praktijk brengen in het zonnetje worden gezet.  Nieuwe sponsors van de Acronis Global Cyber Summit dit jaar zijn GoDaddy Pro, Apple Print & Creative en Climb Channel Solutions . 

"GoDaddy Pro is er trots op Diamond-sponsor te zijn van de Acronis Global Cyber Summit 2020. Cyberbescherming is meer dan ooit tevoren een must voor veel bedrijven, met name in het mkb, dat de activiteiten vanwege de coronacrisis snel online moest gaan uitvoeren", aldus Patrick Pulvermüller, Partners Business President bij GoDaddy. "Samen met Acronis zijn we via onze maatschappelijke organisatie #OpenWeStand in staat geweest mkb's te ondersteunen met services waarmee we deze moeilijke tijden proberen door te komen."

Ga voor meer informatie of aanmelding voor dit evenement naar acronis.events/summit2020/.

Geïnteresseerden kunnen zich nu gratis aanmelden.

Terug naar nieuws overzicht