Microsoft en VMware maken Azure Spring Cloud beschikbaar

04-09-2020 | door: Witold Kepinski

Microsoft en VMware maken Azure Spring Cloud beschikbaar

Microsoft en VMware maken Azure Spring Cloud beschikbaar zo melden de twee tech bedrijven. Azure Spring Cloud biedt infrastructuur ondersteuning voor ontwikkelaars van Spring Boot Java applicaties.

In de loop der jaren is Spring blijven evolueren en meer functionaliteit toevoegen om de ontwikkeling van microservices, batchverwerking, reactieve applicaties en gebeurtenisgestuurde applicaties eenvoudiger te maken voor ontwikkelaars. In de meeste gevallen blijft Spring het toonaangevende Java Runtime-platform; een recent onderzoek van Snyk schat de acceptatie van Spring op 60 procent.

De ontwikkelaars van vandaag bouwen 's ochtends hun Spring-applicaties, testen' s middags met een on-premise Kubernetes-cluster en zijn voor het einde van de dag operationeel in een openbare cloud. De complexiteit die ermee gemoeid is, is echter aanzienlijk. Het vereenvoudigen van deze workflow is een hoofddoelstelling voor het Spring-team binnen VMware.

Sinds de lancering van de private preview vorig jaar, hebben Microsoft en VMware nauw samengewerkt aan Azure Spring Cloud om developers in staat te stellen de meest kritische Spring-apps met een gerust hart in productie te nemen, op schaal. Azure Spring Cloud neemt de last en gerelateerde uitdagingen weg van het opzetten en beheren van Spring Cloud-infrastructuur. Het combineert verschillende populaire componenten om een productieklare omgeving voor Spring-microservices te leveren.

Lees alles op de VMware site.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud