Witold Kepinski - 03 september 2020

Intel introduceert nieuwe mobiele PC processors

Intel introduceert nieuwe mobiele PC processors image

Intel introduceert nieuwe mobiele-pc-processors en een breed partner-ecosysteem dat de mobiele-pc-industrie een sterke stimulans geeft.

De nieuwe 11th Gen Intel Core-processors met Intel Iris Xe-graphics (met de codenaam Tiger Lake) zijn processors voor dunne en lichte laptops en bieden de nodige mogelijkheden voor productiviteit, samenwerking, creatie, gaming en entertainment voor Windows- en ChromeOS-laptops.

De 11th Gen Intel Core-processors gebruiken de nieuwe SuperFin-procestechnologie van Intel. Ze bieden geoptimaliseerde energie-efficiënte en prestaties en responsiviteit, waarbij ze hogere frequenties bereiken ten opzichte van vorige generaties. Er worden meer dan 150 designs met de deze processors verwacht van partners als Acer, Asus, Dell, Dynabook, HP, Lenovo, LG, MSI, Razer, Samsung en meer.

Intel introduceerde ook het Intel Evo-platform voor laptopdesigns die geverifieerd zijn op basis van de tweede-editiespecificaties en KEI’s van het Project Athena-innovatieprogramma. Op basis van de 11th Gen Intel Core-processors met Intel Iris Xe-graphics zijn devices met het Intel Evo-keurmerk geverifieerd als goede laptops voor hun taken. Er komen dit jaar naar verwachting meer dan 20 geverifieerde designs uit.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024