Vamp.io lanceert Cloud-Native Release Orchestration-As-A-Service Platform

04-09-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Vamp.io lanceert Cloud-Native Release Orchestration-As-A-Service Platform

Vamp, een aanbieder van een AIOps-platform (Artificial Intelligence for IT Operations) dat is ontwikkeld voor Cloud-Native Release Orchestration, lanceert zijn nieuwe SaaS-platform ‘Vamp Cloud’.

Dit platform biedt Release Orchestration-as-a-Service en helpt zo organisaties om in DevOps- en Kubernetes-omgevingen de snelheid van software-releases sterk te verbeteren en tegelijkertijd zero downtime van kritische business-services te garanderen.

 

Met Vamp Cloud kunnen bedrijven software goedkoper testen én met betere resultaten zo beweert het bedrijf. In plaats van pogingen om met een mirror van productieomgevingen te werken – met al zijn beperkingen – biedt Vamp Cloud de mogelijkheid om software veilig aan te bieden aan een gecontroleerde subset van echte klanten in een live productieomgeving. Dit beperkt de impact van een mislukte release en vermindert de risico’s van een release op zich. Dat betekent dat het release-proces een frequente gebeurtenis wordt zonder grote impact of veel stress. Door het wegnemen van tijdrovende testen en acceptatiecycli wordt het release-proces iteratief. De omloopsnelheden nemen toe en bedrijven kunnen nieuwe features sneller op de markt brengen aldus Vamp.

De visie van Vamp slaat goed aan bij haar klanten en werd bevestigd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De RVO ziet Vamp Cloud als een veelbelovend product en ondersteunt de Amsterdamse startup in de vorm van Innovatiekrediet.

Vamp Cloud is gebouwd voor cloud-native applicaties en is qua architectuur inzetbaar op alle Kubernetes-versies, waaronder Google Kubernetes Engine (GKE), Azure Kubernetes Service (AKS) en Amazon AWS Elastic Kubernetes Service (EKS), evenals op on-premises en vanilla Kubernetes-distributies.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud