Redactie - 02 september 2020

Cloudsuppliers en DME beginnen strategisch partnerschap

Cloudsuppliers, gebaseerd in Haarlem, en DME – Digitales Marketing Experte – uit het Duitse München zijn een strategisch partnerschap aangegaan. De marketingbedrijven gaan elkaar ondersteunen en expertise en middelen delen binnen hun thuismarkten.

Cloudsuppliers en DME bieden marketingdiensten op maat, met name voor leveranciers van technologische oplossingen voor Business-to-Business. De klanten krijgen zo toegang tot middelen en het professionele netwerk van Cloudsuppliers in Nederland, oostelijk Centraal-Europa en de Baltische landen, en de DACH-regio via DME. Denk hierbij aan gespecialiseerde vertalers, copywriters, consultants en andere marketingprofessionals die zich richten op Business-to-Business ICT. “Dit partnerschap zorgt ervoor dat klanten ondersteund worden in een gebied dat rijkt van Amsterdam tot Lublin en van Vilnius naar Wenen”, zegt Mark Karsch, CEO van Cloudsuppliers. “Ons doel is altijd geweest om zeer gerichte marketingdiensten en lokalisatie te bieden aan ICT-dienstenleveranciers. Nu kunnen we ze nog beter in staat stellen om lokale activiteiten te ontplooien en hun boodschap binnen heel Europa uit te dragen, doordat ze hun communicatie daar kunnen uitvoeren waar ze dat nodig hebben.”

Een van de klanten binnen de ICT- en datacenterbranche die DME binnen de DACH-regio vertegenwoordigt is de Open Compute Project Foundation (OCP). De OCP is in 2011 gestart en is als gemeenschap gericht op het opnieuw ontwerpen van hardware om de groeiende vraag aan technische infrastructuur te kunnen ondervangen.

“Het enige OCP Experience Center in Europa bevindt zich momenteel in het AMS01-datacenter van maincubes in Amsterdam, sinds juli 2019”, zegt Stefan Frenzel, Managing Director van DME. “Ons partnerschap met Cloudsuppliers stelt ons beter in staat om OCP te bevorderen richting een breed Europees publiek, iets dat zal zorgen voor een verbeterde energie-efficiency, verlaging van de CO2-uitstoot en meer kosteneffectieve datacenters.”

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29