Anna Di Silverio leidt Avanade Europa

Anna Di Silverio, Avanade

02-09-2020 | door: Witold Kepinski

Anna Di Silverio leidt Avanade Europa

Avanade heeft aangekondigd dat het Anna Di Silverio met ingang van 1 september 2020 is benoemd tot de nieuwe Area President voor Europa.

In deze rol zal Di Silverio verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de groei van Avanade's bedrijf, het beheren van de implementatie van onze strategie en activiteiten, en het leiden van een team van 5.000 professionals in 16 landen in Europa.

Di Silverio zal rechtstreeks blijven rapporteren aan Pamela Maynard, CEO van Avanade.

Di Silverio kwam in 2010 bij Avanade als General Manager van Italië. In 2015 verhuisde ze naar Singapore om de rol van Chief Operating Officer van Growth Markets (Australië, Brazilië, Groot-China, Japan, Maleisië en Singapore) op zich te nemen en werd in 2016 Area President.

Onder haar leiding heeft Avanade consequent een groei met dubbele cijfers behaald in groeimarkten, met succes Digital Innovation Studios opgericht in Australië, Singapore en Japan, en geografisch uitgebreid naar Osaka, Japan. Haar niet-aflatende toewijding aan mensen en cultuur komt tot uiting in de diversiteit van haar leiderschapsteam, dat bestaat uit meer dan 40 procent vrouwelijke leiders en een toename van 61 procent in het aantal werknemers. Bovendien is Avanade erkend als Employer of Choice for Gender Equality in Australië en als Top 50 Best Places to Work in Brazilië.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud