Tim Blok aan de slag als CTO van Onguard

Tim Blok

02-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Tim Blok aan de slag als CTO van Onguard

Onguard, een FinTech-bedrijf dat zich toelegt op het order-to-cash proces, benoemt de 36-jarige Tim Blok (foto) per 1 september tot chief technology officer (CTO). In zijn nieuwe functie gaat Blok de innovatie naar een hoger niveau tillen.

Blok beschikt volgens Onguard over een combinatie van technische skills, people skills en een talent om een helikopterview te hanteren. De nieuwe rol van Blok zorgt ervoor dat Marieke Saeij zich volledig kan focussen op haar werkzaamheden als CEO.

Ervaring op alle niveaus

De afgelopen dertien jaar deed Blok bij Onguard ervaring op als software developer, developer lead en team lead. “Al jaren werk ik met veel plezier bij Onguard en heb ik elke keer kunnen doorgroeien. De platte structuur van de organisatie zorgt ervoor dat je veel kansen krijgt en inbreng hebt. Deze functie voer ik niet alleen uit, maar samen met het hele development team", zegt Blok.

Saeij: “Sinds ik mijn dubbelrol als CEO en CTO vervul, pakt Tim de CTO-taken op de achtergrond al op. Het is nu tijd dit ook naar buiten toe te communiceren. Ik ben er trots op dat de talenten binnen ons bedrijf de kans krijgen door te groeien naar belangrijke posities. Tim combineert zijn uitgebreide technische kennis met leiderschapskwaliteiten en een helikopterview. Ik ben blij dat hij vanuit de rol als CTO nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten gaat realiseren.”

Terug naar nieuws overzicht