Cohesity data management geoptimaliseerd voor Cisco en HPE all-flash storage

28-08-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cohesity data management geoptimaliseerd voor Cisco en HPE all-flash storage

Cohesity heeft belangrijke softwareverbeteringen aangekondigd voor Cohesity Data Platform die moderne gegevensbeheermogelijkheden bieden voor all-flash-oplossingen van belangrijke alliantiepartners Cisco en HPE.

Cohesity DataPlatform bevat nu nieuwe I / O Boost-technologie die nog meer gegevensconsolidatie stimuleert, de totale eigendomskosten (TCO) verlaagt en snelle prestaties levert voor het maken van back-ups, toegang tot en het verkrijgen van inzichten uit gegevens in all-flash-omgevingen.

Tegenwoordig evolueren veel organisaties naar een schijfloos datacenter en omarmen ze all-flash-technologie, dankzij de superieure prestaties en de dalende prijs. IDC voorspelt dat de markt voor all-flash arrays tussen 2017 en 2022 zal groeien met een CAGR van 17,6% tot 14,9 miljard dollar, veel sneller dan segmenten met hybride flash en alleen HDD. Nu klanten de all-flash-architectuur omarmen, blijft het probleem bestaan hoe gegevenssilo's kunnen worden geëlimineerd en hoe gegevens kunnen worden beschermd, beheerd en verkregen.

Cohesity lost deze uitdagingen op en stelt klanten in staat die all-flash willen uitbreiden naar back-up en herstel, bestands- en objectservices, dev / test en analyse met een uitgebreide datamanagementoplossing die is geoptimaliseerd voor all-flash. Aangedreven door de nieuwe I / O Boost-technologie in Cohesity DataPlatform, biedt de oplossing diverse voordelen zo besluit de leverancier.

Terug naar nieuws overzicht