Witold Kepinski - 27 augustus 2020

Ctac toegetreden tot High Tech Software Cluster van Brainport Development

Business & Cloud Integrator Ctac heeft zich in juli aangesloten bij het High Tech Software Cluster (HTSC), een project van Brainport Development. Deze samenwerking past bij de organisatieontwikkeling die de Business & Cloud Integrator doormaakt, waarbij het bedrijf steeds verder opschuift van traditionele ERP-leverancier naar innovatieve businesspartner.

Het High Tech Software Cluster bestaat uit een dertigtal software-ontwikkelende bedrijven en is gevestigd in het Software Competence Center (SCC) op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Het cluster richt zich op innovatieve technologische ontwikkelingen in de maakindustrie.

Henny Hilgerdenaar (foto), Chief Executive Officer van Ctac: “Wij geloven in samenwerken binnen een innovatief ecosysteem. Zo komen de specifieke kennis en kunde van verschillende partijen samen in end-to-end oplossingen.” Hilgerdenaar verwacht binnen HTSC-verband het innovatieve karakter van Ctac verder te kunnen versterken. “Voor ons biedt dit een uitgelezen kans om innovatie nóg meer handen en voeten te geven en samen te werken met mooie bedrijven en opdrachtgevers binnen Brainport Eindhoven, een innovatieve hightechomgeving met internationale allure.”