Witold Kepinski - 25 augustus 2020

Kaseya IT Complete platform versterkt met Graphus security

Kaseya IT Complete platform versterkt met Graphus security image

Kaseya, leverancier van IT-infrastructuur en beveiligingsbeheeroplossingen voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), heeft de mogelijkheden uitgebreid van zijn IT Complete-platform door Graphus, een geautomatiseerd phishing-verdedigingsplatform, over te nemen en te integreren. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

In een tijd waarin het personeel bijna 100 procent op afstand is en de acceptatie van e-mail in de cloud ongekend hoog is, hebben bedrijven een nog grotere behoefte aan sterke cyberbeveiligingsmaatregelen om verwoestende datalekken en financiële gevolgen te voorkomen aldus Kaseya. Met deze overname omvat IT Complete nu een platform voor e-mailbeveiliging en phishing.

De Graphus-oplossing maakt gebruik van gepatenteerde AI-technologie om de inboxen van Microsoft Office 365 en G Suite te beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen die via e-mail worden geleverd, waaronder phishing en spearphishing, zakelijke e-mailcompromise (BEC), accountovername (ATO), identiteitsspoofing, malware en ransomware.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024