Witold Kepinski - 17 augustus 2020

Accenture neemt CreativeDrive over

Accenture neemt CreativeDrive over image

Accenture heeft voor een onbekend bedrag CreativeDrive overgenomen, een contentproductiebedrijf dat het productieproces van creatieve activa vereenvoudigt, automatiseert en schaalt. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

De overname van CreativeDrive - waarmee merken kunnen voldoen aan het steeds hogere tempo van activering van digitale en commercekanalen - zal Accenture's bestaande aanbod van content, digitale marketing, media en commerce-services aanvullen. Het klantenbestand van CreativeDrive omvat onder meer Estée Lauder, Michael Kors en Walmart, naast andere toonaangevende merken.

"Snelheid is de valuta van vandaag, vooral nu de COVID-19-pandemie de enorme ontwrichting versnelt die merken ervaren nu consumenten omschakelen naar online kanalen", aldus Brian Whipple, CEO van Accenture Interactive. "De overname van CreativeDrive is een investering in onze klanten en hun toekomstig succes - waardoor we ons nog sterker positioneren om hen te helpen deze uitdaging aan te gaan en op een creatieve, kosteneffectieve en flexibele manier een contentrevolutie te creëren."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024