HSO neemt AKA Enterprise Solutions over
12-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

HSO neemt AKA Enterprise Solutions over

HSO, een wereldwijde Microsoft cloud business applications partner, neemt AKA Enterprise Solutions (AKA). AKA is een Microsoft Dynamics 365 Partner gevestigd in New York.

AKA Enterprise Solutions is een Gold Certified Dynamics 365 Consultancy partner die met toepassingen binnen het complete Microsoft productportfolio digitale transformaties realiseert voor zakelijke klanten in Noord-Amerika. Het bedrijf is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Alan Kahn en Jack Ades, de co-CEO's van AKA.

Positie als wereldwijde partner versterken

De overname van AKA is de eerste grote overname van HSO sinds het bedrijf in augustus 2019 een aanzienlijke investering ontving van investeringsmaatschappij The Carlyle Group. De transactie is een belangrijke mijlpaal in de uitvoering van de strategie van HSO om zijn positie als wereldwijde partner voor bedrijfstransformaties met behulp van zakelijke Microsoft cloudapplicaties te versterken. Na de overname zullen Alan Kahn en Jack Ades de gecombineerde activiteiten van HSO in de Verenigde Staten leiden.

Alan Kahn, Co-CEO van AKA Enterprise Solutions: “HSO is de ideale partner voor AKA om onze ambitieuze doelstellingen in lokale en internationale groei te bereiken. We zijn erg enthousiast over de gezamenlijke reis die we starten en zijn blij dat we ons kunnen aansluiten bij een bedrijf dat onze waarden deelt als het gaat om teamwork en het behalen van resultaten. We kijken ernaar uit om HSO's complementaire industrie-expertise en internationale bereik te benutten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Peter J. ter Maaten, oprichter en CEO van HSO: “AKA's expertise en staat van dienst op het gebied van customer excellence zijn goed bekend binnen de Microsoft gemeenschap. Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met Alan, Jack en de getalenteerde mensen van AKA om ons bereik in de Verenigde Staten te laten groeien en onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie. Dit is een belangrijke stap in de realisatie van onze ambitie om dé toonaangevende wereldwijde Microsoft-cloud business applicatiepartner te worden.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie