NETGEAR maakt 4G LTE Orbi Tri-band mesh WiFi-router beschikbaar

12-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

NETGEAR maakt 4G LTE Orbi Tri-band mesh WiFi-router beschikbaar

Netwerkspecialist NETGEAR combineert het Orbi tri-band mesh WiFi-systeem met mobiel internet via 4G LTE. Het systeem is een alternatief voor een traditionele vaste internetaansluiting op basis van een kabel-, glasvezel- of DSL-verbinding.

NETGEAR is marktleider op het gebied van mesh WiFi-systemen voor smart home en kleine bedrijven. Met de Orbi 4G LTE Tri-band WiFi-router, ook wel de LBR20, voegt het bedrijf de eerste tri-band mesh-systeem met een LTE-A Cat 18 modem-technologie toe aan haar portfolio. Dit maakt de router onder meer interessant voor huishoudens zonder of met een beperkte traditionele vaste internetaansluiting of die een netwerkverbinding nodig hebben voor een kort tijdsbestek.

De Orbi LBR20 is ook geschikt voor gebruik in landelijke of bergachtige gebieden, waar beperkte mogelijkheden zijn voor bekabelde vaste internetaansluitingen. Ook richt NETGEAR zich met het product op vakantiehuizen, caravans en campers, waar niet het hele jaar een internetverbinding nodig is. De NETGEAR Orbi LBR20 is beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van €399.99.

Terug naar nieuws overzicht