Winvision voegt Raymond van Ham en Mike van Zandwijk toe aan Leadership Team

Raymond van Ham

Winvision voegt Raymond van Ham en Mike van Zandwijk toe aan Leadership Team

Mike van Zandwijk

12-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Winvision voegt Raymond van Ham en Mike van Zandwijk toe aan Leadership Team

IT-dienstverlener Winvision breidt per 1 juli haar Leadership Team (WLT) uit. Raymond van Ham (46) is aangesteld als Business Development Manager en Mike van Zandwijk (43) als Technology Development Manager. Zowel Van Ham als Van Zandwijk zijn al lange tijd werkzaam bij Winvision en hebben meerdere rollen bekleed. Met de uitbreiding van het WLT zorgt Winvision voor focus op innovatie en de ontwikkeling van proposities die aansluiten op de behoeften van klanten.

Raymond van Ham startte op 1 april 2014 als Key Accountmanager bij Winvision. Na ruim zes jaar in dienst te zijn, maakt hij nu de stap naar het WLT. Volgens Raymond is zijn functie een goede stap om de ambitie van Winvision te realiseren: succesvol, samen en mensgericht innoveren. Raymond van Ham: “Het is mijn ambitie om Winvision en onze klanten nog succesvoller te maken. Om dit te bereiken, innoveren wij samen met onze klanten. Onze focus ligt op mensgericht partnerschap in digitale dienstverlening.”

'Een verschil maken'

Mike van Zandwijk is 1 mei 2008 gestart bij Winvision als Senior Consultant en heeft sindsdien diverse rollen bekleed. Van Zandwijk over zijn nieuwe stap: “In de afgelopen twaalf jaar heb ik Winvision zien uitgroeien tot een innovatieve, mensgerichte partner voor haar klanten. Samen met ons team, klanten en partners wil ik een verschil maken. Technologie wil ik meerwaarde laten opleveren in de praktijk, en zo mooie, innovatieve maatschappelijke projecten tot een succes maken.”

Ook Anita van Dekken, Algemeen Directeur bij Winvision, is enthousiast over deze benoemingen: “Beide heren hebben zich de afgelopen jaren bewezen. Winvision is met deze benoemingen klaar om te groeien in wat wij het liefste doen; samen innoveren met onze klanten, door middel van projecten die een verschil maken voor de maatschappij.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People