10-08-2020

De moderne werkplek krijgt steeds meer vorm

Veel organisaties hebben de afgelopen tijd ingezet op de digitalisering en modernisering van de werkplekken van hun medewerkers en zullen dit ook in de toekomst blijven doen. Bij het inrichten van een dergelijke werkplek komen diverse aspecten naar voren. Keuzes voor hardware zoals laptops, monitoren, mobiele telefoons, access points, printers en accessoires, maar zeker ook software met bijvoorbeeld cloudlicenties, software voor videoconferencing of filesharing software.

Hierbij is een goede connectiviteit van essentieel belang evenals een juiste security-oplossing voor de diverse toepassingen.

Tech Data beschikt over een zeer breed portfolio voor de invulling van de ‘Modern Workspace’, van zowel hardware, software als services en ondersteunt partners in het verkrijgen van de juiste kennis. Op het platform www.road2growth.nl vindt u alle informatie over diverse oplossingen en producten voor het inrichten van een moderne werkplek, op kantoor thuis of voor onderweg.

Om uw kennis te vergroten over de mogelijkheden van digitalisering organiseren we op dinsdag 8 september van 09.30 uur tot 10.45 een webinar waarin we u in korte tijd op efficiënte wijze informeren over de verschillende aspecten van de moderne werkplek, waaronder security, connectivity en collaboration.

Mis het niet en meld u nu HIER aan!

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace