Witold Kepinski - 08 augustus 2020

Pieter Lacroix aangesteld als General Manager bij Codit Nederland

Pieter Lacroix aangesteld als General Manager bij Codit Nederland image

Codit Nederland verwelkomt Pieter Lacroix als General Manager. Met zijn jarenlange ervaring in IT business management voegt hij een nieuwe leider toe aan het team. Pieter Lacroix zal leidinggeven vanuit het kantoor in Utrecht, en is daar verantwoordelijk voor het versterken van het lokale team. Hij voert de processen en strategieën door die nodig zijn om de groei van de business in de regio voort te zetten, in lijn met de Codit-visie en -strategie.

Pieters achtergrond is business management en hij heeft 20 jaar ervaring in sales en het leiden van teams in de IT-sector. Met een persoonlijke interesse in digitale transformatietechnologie en een bewezen staat van dienst in account- en people management heeft Pieter de sleutelcompetenties om onze medewerkers, partners en klanten succesvol te laten zijn.

Stijn Degrieck, CEO van Codit, zegt: “Bij Codit zeggen we: ‘connecting is everything’ – dat geldt zowel voor onze naadloze data intelligence-oplossingen als voor het synergetische leiderschap waarop we vertrouwen om onze business verder te ontwikkelen. Onze General Managers hebben een grote verantwoordelijkheid in het verbinden van verschillende elementen van het Codit framework, van het introduceren van de juiste oplossingen in de markt tot het bieden van de juiste ondersteuning om ons team samen te brengen. Pieters ervaring in het leiden van teams, business management en IT-klantrelaties geven hem een de gereedschappen om deze rol op elk niveau te vervullen. We zijn blij hem bij de Codit familie te betrekken en kijken uit naar zijn inbreng bij het verder versterken van ons team.”

“Ik ben onder de indruk van Codit en haar innovatieve ontwikkelingen in de data intelligence industrie,” voegt Pieter Lacroix toe, “Digitale transformatie en cloud-native oplossingen zijn een passie van mij. Het maakt me dankbaar om deel uit te maken van een bedrijf dat zich beweegt in de voorhoede van deze nieuwe technologieën. Graag maak ik deel uit van een team dat bijdraagt aan een groot aantal toekomstgerichte initiatieven.”