Equinix benoemd tot Google Cloud Premier Partner

08-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Equinix benoemd tot Google Cloud Premier Partner

Equinix is een Google Cloud Premier Partner geworden. Dankzij deze samenwerking kunnen organisaties gemakkelijker belangrijke workloads verbinden en verplaatsen naar Google Cloud.

IT-strategieën evolueren wereldwijd steeds meer richting hybride multicloud-oplossingen. Organisaties kunnen hierdoor gebruik maken van de flexibiliteit en schaalbaarheid van deze architecturen. Equinix biedt directe interconnectie voor organisaties die in verschillende markten actief zijn. Zo verbeteren zij hun wereldwijde bereik en maken zij verbinding met klanten, partners en leveranciers. Klanten die gebruik maken van de interconnectiediensten van Equinix kunnen voortaan gebruik maken van ondersteuning bij de configuratie van hun telecom- en service-architectuur, wat een versnelde digitale transformatie mogelijk maakt.

De combinatie van Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric) en Google Cloud Interconnect-services biedt flexibelere en schaalbare hybride multicloud-services om de digitale transformatie en bedrijfsgroei verder te ondersteunen. De integratie van Equinix SmartKey en Google Cloud External Key Manager (EKM) biedt klanten veilige services voor opslag, codering en tokenization om prestaties te verbeteren en risico's aan te pakken. Het ondersteunt ook governance- en compliance-eisen aan de digitale edge, dicht bij cloud- en telecomproviders.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud