Heko kiest ERP-systeem Alert van Centric

09-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Heko kiest ERP-systeem Alert van Centric

Vastgoed Onderhoudsbedrijf Heko stapt over op het ERP-systeem Alert van Centric. De implementatie start na de bouwvak en het project wordt op 1 januari 2021 afgerond.

De Haagse organisatie kiest voor Alert, omdat daarin alle werkprocessen ondergebracht en geoptimaliseerd kunnen worden. Bovendien houdt de ontwikkeling van de huidige systemen van Heko nu geen gelijke tred met de ontwikkeling van het bedrijf. Met Alert zijn die ontwikkelingen wel op te vangen.

Geïntegreerd systeem

Met het ERP-systeem van Centric krijgt Heko een geïntegreerd systeem met uitgebreide projectenadministratie, financiële administratie en calculatieoplossing. Daarnaast gaat Heko gebruikmaken van diverse apps, waarmee de communicatie buiten kantoor wordt gestroomlijnd.

Patrick Smith, finance manager bij Heko: “We konden eerder niet op uniforme wijze werken, omdat dit vanuit verschillende softwarepakketten moest worden vormgegeven. Hierdoor werd veel tijd verloren. Bovendien was met deze manier van werken de kans op fouten groot.”

Nieuwe inzichten

Over de keuze voor Centric, zegt Frank van der Voort, directeur Heko: “Voor een VGO-bedrijf als Heko is het belangrijk dat het ERP de verschillende stappen van het RGS-procesmodel ondersteunt. Alert voldoet daaraan. Daarnaast kozen andere VGO-bedrijven al eerder voor Alert, hetgeen ons vertrouwen gaf. Waarom wij verder voor Centric gekozen hebben, zijn de goede adviezen en de flexibiliteit tijdens de demo’s via Teams en op locatie. Tijdens deze demo’s gaf Centric altijd duidelijk antwoord op onze vragen en kwamen wij zelfs tot nieuwe inzichten. Dit gaf veel vertrouwen in de kwaliteit van de consultants én in Centric als geheel.”

“Voor een VGO-bedrijf als Heko is het belangrijk dat het ERP de verschillende stappen van het RGS-procesmodel ondersteunt. Alert voldoet daaraan. Daarnaast kozen andere VGO-bedrijven al eerder voor Alert, hetgeen ons vertrouwen gaf”, zegt Frank van der Voort, directeur van Heko.

Peter Feuth, businessunitmanager Construction bij Centric: “We zijn ontzettend verheugd dat Heko, ondanks deze onzekere tijd, het vertrouwen in Centric heeft uitgesproken en investeert in nieuwe mogelijkheden om de organisatie efficiënter te maken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deals, ERP