Redactie - 06 augustus 2020

Hicham Soutou aan de slag bij Conclusion Zuyd

Hicham Soutou aan de slag bij Conclusion Zuyd image

De 32-jarige Hicham Soutou (foto) is per 1 augustus aangesteld als Business Consultant bij Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion. In zijn rol zal hij werken aan het trainingspakket van Conclusion Zuyd. Hierbij gaat hij trainingen ontwikkelen voor bijvoorbeeld scrum en persoonlijke effectiviteit. Ook wordt hij verantwoordelijk voor de communicatie en sales van deze trainingen.

Soutou heeft in zijn carrière een breed scala aan functies vervuld. Zo heeft hij enkele marketingfuncties bekleed en heeft hij stage gelopen bij de VN. Vier jaar geleden stapte hij uit vaste loondienst om met een compagnon Mavericks Distribution te starten. Als business manager was hij verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van de bedrijfsstrategie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle B.V. en was het voor Soutou het moment voor een nieuwe uitdaging. Als Business Consultant bij Conclusion Zuyd kan hij zijn passie voor coaching perfect kwijt.

Het belang van innoveren

Door de coronacrisis bleek solliciteren lastiger, maar de sollicitatie bij Conclusion Zuyd voelde meteen goed. Soutou vertelt hierover: “Het voelde niet alsof ik me moest bewijzen tijdens het sollicitatiegesprek, maar meer een gesprek met wederzijds respect. Wat me daarnaast aantrok aan deze organisatie is dat innovatie centraal staat. Nederland is een innovatief land, maar daarbij is het wel van belang dat de status quo wordt uitgedaagd. Dat vind ik heerlijk om te doen en daar wil ik klanten ook graag bij helpen met behulp van de trainingen die we gaan geven. Verandering is niet hetzelfde als groei en ik zorg er graag voor dat organisatie en werknemers écht kunnen groeien.”

Marco Bosma, Directeur van Conclusion Zuyd: “We zien in Hicham iemand die personen in staat kan stellen om het beste uit zichzelf te halen. Die organisaties kan meenemen in de juiste mindset om innoveren mogelijk te maken. Trainingen worden een steeds belangrijker onderdeel van onze propositie en met zijn ervaring in het geven hiervan, is Hicham een echte toevoeging aan ons team.”