Jan Siegmund benoemd tot CFO bij Cognizant

06-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Jan Siegmund benoemd tot CFO bij Cognizant

Jan Siegmund treedt per 1 september aan als de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van Cognizant. Siegmund werkte voorheen als CFO voor Automatic Data Processing (ADP), een toonaangevende technologie- en serviceprovider op het gebied van human capital management. Hij neemt de positie over van Karen McLoughlin. Zij legt haar taken als CFO neer op 31 augustus 2020, maar blijft tot 31 december 2020 betrokken bij Cognizant in een adviserende rol.

In zijn twintig jaar bij ADP had Siegmund verschillende leidinggevende en uitvoerende rollen. Zo was hij tussen 2012 en 2019 onder andere Corporate Vice President en CFO bij het bedrijf. Van april 2009 tot en met oktober 2012 werkte Siegmund als Chief Strategy Officer en voorzitter van ADP’s Added Value Services Division, waar hij de groeistrategie van het bedrijfssegment heeft ontwikkeld en uitgevoerd door middel van investeringen in technologie, overnames, en het creëren van nieuwe distributiekanalen. Siegmund is tevens lid van de Board of Directors van The Western Union Company.

"Jan is een ervaren bestuurder die zich bewezen heeft op het gebied van finance, strategie en general management", zegt Brian Humphries, CEO van Cognizant. "Hij heeft de juiste eigenschappen die we in een leider zoeken en de nodige ervaring die ons gaat helpen te blijven groeien. We kijken ernaar uit om hem tot het team te verwelkomen op 1 september.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People