Dataplus gaat ermee stoppen

03-08-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dataplus gaat ermee stoppen

Licentie specialist Dataplus gaat ermee stoppen. Dit meldt het bedrijf op zijn website en op LinkedIn. 

Erwin en Remco Blaauw van Dataplus melden:

Covid-19 heeft haar entree gemaakt in januari en heeft ons als directie van Dataplus tot denken gezet. Na ruimschoots 38 jaar u geadviseerd te hebben, u geleverd te hebben en voor u als klant gezorgd te hebben wordt het tijd om te stoppen. Wij zien de toekomst voor licenties veranderen en zien dat de klanten steeds minder toegevoegde waarde zien in partners zoals ons. Het vaak leveren op nul of zelfs -1, -2 procent en gratis advies is geen business model waar wij op kunnen bouwen. De overstap naar een technische organisatie zien wij niet zitten en behoort ook niet tot onze eigen werkvreugde.

Dataplus heeft vanwege bovenstaande redenen besloten per 1 september 2020 haar bedrijfs activiteiten te beëindigen. Wij willen benadrukken dat het niet gaat om een faillissement maar puur om beëindiging bedrijfsactiviteiten.

Wat betekend dit voor u als relatie van Dataplus:
Eigenlijk niet veel echter u moet wel op zoek naar een andere partij. Uiteraard zullen wij u daar de aankomende weken zoveel mogelijk mee helpen. Gekochte licenties blijven gekocht. Onderhoud zal gewoon doorlopen. Wij verwijzen graag naar onze vraag en antwoord pagina hier

Wij gaan elkaar zeker nog spreken en kijken met enorm veel genoegen terug op onze Dataplus familie. Vele klanten van u rekenen wij daar ook toe. Gelukkig zijn er nog veel fatsoenlijke bedrijven met waarden en normen.

 

Terug naar nieuws overzicht