HYCU multi-cloud data protection nu ook voor Azure beschikbaar

Simon Taylor, CEO HYCU

03-08-2020 | door: Hans Steeman
Deel dit artikel:

HYCU multi-cloud data protection nu ook voor Azure beschikbaar

Het in Boston gevestigde HYCU blijft volop expanderen. Men is drie jaar geleden begonnen als een exclusieve op SAAS gebaseerde backup en recovery oplossing voor de Nutanix HCI-infrastructuur, inmiddels is het bedrijf steeds meer aan het verbreden met het service portfolio.

De disaster recovery en backup-oplossing wordt steeds krachtiger en daarmee universeler inzetbaar zo meldt het bedrijf. De essentie van deze databescherming, die als een managed service wordt aangeboden, is dat deze application aware omgeving zonder speciale agents te gebruiken is, multi-cloud ondersteunt en naadloos integreert.

"Met HYCU Protegé, dat nu via een speciaal programma ook beschikbaar is via managed service providers, kunnen bedrijven hun digitale infrastructuur en cloud data, eenvoudig  beschermen via backup en disaster recovery. Ze kunnen de oplossing nu ook gebruiken in combinatie met Microsoft Azure, dit naast de al eerder geïntroduceerde Google cloud en AWS-ondersteuning" zegt CEO Simon Taylor. Hij  benadrukt dat HYCU voor Azure helemaal geïntegreerd en voor de omgeving geoptimaliseerd is en als een applicatie uit de store te halen is. Een abonnement activeert de service en er is geen consultancy nodig om hem te implementeren.

"Omdat HYCU beschikt over een multi-cloud ondersteuning, kan door de gebruiker steeds de beste afweging qua kosten en performance gemaakt worden tussen de verschillende cloud-aanbieders. Het geeft de gebruiker daarmee een optimale flexibiliteit en de vrijheid om kosten te optimaliseren",aldus CEO Simon Taylor. “Per cloud-omgeving is de HYCU-service op maat gemaakt om daarmee het maximale uit een platform halen. Protegé ligt er bovenop als schil, dat zorgt voor de gewenste abstractie.”

Door: Hans Steeman

Terug naar nieuws overzicht
Cloud