Equinix publiceert resultaten tweede kwartaal 2020

Charles Meyers, president en CEO Equinix

01-08-2020 | door: Witold Kepinski

Equinix publiceert resultaten tweede kwartaal 2020

Equinix heeft de financiële resultaten bekend gemaakt van het tweede kwartaal van 2020. De kwartaalomzet steeg met 6 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar tot 1,47 miljard dollar, of 8 procent op een genormaliseerde en constante valutabasis. Dat betekent het zeventigste opeenvolgende kwartaal van omzetgroei. De nettowinst bedroeg 133 miljoen dollar.

Het betreft een van de sterkste kwartalen van groei en activiteiten op het gebied van interconnectie in de geschiedenis van het bedrijf. Deployments in meerdere metro's waren goed voor 88 procent van de totale terugkerende inkomsten.

“Zelfs met het oog op de onzekerheid van de wereldwijde pandemie, blijft de Equinix-business goed presteren”, aldus Charles Meyers (foto), president en CEO van Equinix. “De vraagfactoren voor digitale infrastructuur zijn nog nooit zo groot geweest. Met onze interconnectie-diensten stellen wij klanten in staat om effectief te reageren op de digitale transformatie. De kracht van ons wereldwijde platform helpt ons om duidelijke waarde voor onze klanten te creëren en sterke bedrijfsresultaten te genereren.”

Terug naar nieuws overzicht