ControlUp introduceert ScoutBees SaaS monitoring oplossing

01-08-2020 | door: Redactie

ControlUp introduceert ScoutBees SaaS monitoring oplossing

Nu er meer mensen thuiswerken wordt het nog belangrijker om zekerheid te hebben over de beschikbaarheid en snelheid van VMware Horizon of Citrix (Cloud) Apps & Desktops op een snell wijze. ScoutBees van ControlUp is een (multi-tenant) SaaS oplossing die, zonder enige installatie, alle virtuele werkplekken pro-actief monitort en beheert zo meldt distributeur Prianto.

De beschikbaarheid van deze virtuele applicaties en workspaces zijn kritisch voor de productiviteit van de gebruikers en continuïteit van de organisatie als geheel.

Met ScoutBees wordt de IT-gebruiker volgens Prianto al geïnformeerd van (mogelijke) problemen voordat deze door de gebruiker worden geconstateerd. ScoutBees zorgt ervoor dat de gehele End-User-Computing (EUC) omgeving – VDI werkplekken, applicaties, netwerkapparaten en andere ter beschikking gestelde resources – altijd optimaal kunnen fuctioneren. Het geeft waardevolle inzichten over de staat van de verbinding en vele belangrijke ijkpunten als inlogtijden, netwerk latency, brokers etc. en men kan alerts en notificaties laten verzenden bij (belangrijke) afwijkingen. Door proactief en continue testen in zowel het corporate netwerk via ‘hives’op andere locaties op basis van gedefinieerde intervallen, kunnen zelfs trends gesignaleerd worden en actie ondernomen worden vóóraf.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security