Redactie - 31 juli 2020

Boomi bespaart 120 uur administratie bij Contraload

Boomi bespaart 120 uur administratie bij Contraload image

Boomi, onderdeel van Dell Technologie, presenteert vandaag de resultaten van hun werk voor Contraload, Europees marktleider in herbruikbare ladingdragers en groene supply chain oplossingen. Het gebruik van Boomi bespaart medewerkers van Contraload 120 uur aan handmatige administratieve handelingen per week. Bovendien worden verdere integraties tot wel tien keer sneller ontwikkeld.

Contraload levert sinds 2004 een duurzame oplossing voor supply chains, waarmee ondernemingen herbruikbare plastic pallets en containers kunnen poolen of huren voor hun goederentransport, hoofdzakelijk in de upstream van de supply chain (van grondstoffen tot manufacturing).

Het bedrijf is in de afgelopen jaren dermate sterk gegroeid dat bestaande business- en integratieprocessen niet meer bleken te voldoen. Een voorbeeld hiervan is het handmatig bijwerken van klant- en productinformatie, verspreid over verschillende applicaties, en het handmatig verwerken van klantorders en declaraties.

Boomi bood de sleutel tot efficiƫnte doorgroei en betere schaalbaarheid. Samen met Boomi-partner B-flow zijn de diverse applicaties van Contraload via Boomi aan elkaar gekoppeld, waardoor de bedrijfsprocessen simpeler en sneller dan ooit verlopen. Dit bespaart medewerkers iedere week 120 uur aan handmatige administratieve handelingen. Ook de ontwikkelsnelheid ligt vijf tot tien keer hoger dan voorheen. Hierdoor kan Contraload IT-middelen beter inzetten voor innovaties die daadwerkelijke groei stimuleren.

Raf Fonteyn, ICT Director bij Contraload: "Boomi is niet alleen veel sneller dan andere benaderingen die we hebben geprobeerd. Het is ook een betrouwbaar platform voor bedrijfskritieke processen. Hierdoor is onze ICT-afdeling sneller en wendbaarder. Boomi laat ons sneller werken en levert concrete resultaten."

Door: redactie

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14