Coen Bos wordt Vice President Benelux & Nordics bij Snowflake

Coen Bos, Snowflake

31-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Coen Bos wordt Vice President Benelux & Nordics bij Snowflake

Coen Bos wordt Vice President Benelux & Nordics bij Snowflake, een cloud datawarehouse platform aanbieder.

Coen Bos was eerder commercial director bij SAP Nederland. Coen Bos was eerder actief als country manager van EMC. Hij was in totaal 3,5 jaar werkzaam bij EMC Nederland. Bos werkte daarvoor bij Oracle. Daaraan voorafgaand heeft hij verschillende commerciële functies gehad bij een aantal IT-bedrijven. Bos is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Groningen.

Snowflake startte onlangs het Partner Network (SPN) programma voor resellers, VARs, MSPs en ISVs. Duizenden klanten maken gebruik van Snowflake Cloud Data Platform voor hun hele datanetwerk, en partners zijn cruciaal voor organisaties om de waarde en het bereik van hun data nog verder uit te breiden, aldus het tech bedrijf.

Partners zijn cruciaal voor de groei van Snowflake en het nieuwe Snowflake Partner Network biedt gelaagde partnerprikkels. Snowflake begon met een verwijzingsprogramma voor partners en introduceert nu wederverkoop- en MSP-programma's voor servicepartners en een Snowflake Ready-technologieprogramma voor technologiepartners om hun partneraanbod uit te breiden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud