Nomineer uw business case voor een Dutch IT-channel Award!

Nomineer uw business case voor een Dutch IT-channel Award!

Nomineer uw business case voor een Dutch IT-channel Award!

28-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nomineer uw business case voor een Dutch IT-channel Award!

Het is nu mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor alweer de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards, het grootste IT business gala van Nederland. Uw case kunt u eenvoudig online nomineren op dutchitawards.nl.

Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 21 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Ú kunt ze daarvoor nomineren, tot begin oktober 2020 op dutchitawards.nl.

Top 5 van genomineerden

Vervolgens stelt een onafhankelijke jury in samenwerking met de redactie van Dutch IT-channel per categorie een Top 5 van genomineerden samen, waarop u online kunt stemmen tot eind dit jaar. De winnaars krijgen op donderdag 14 januari 2021 de felbegeerde Dutch IT-channel Awards uitgereikt, tijdens de zesde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum.

Onderbouw uw nominatie

Via www.dutchitawards.nl kunt u snel en eenvoudig nomineren. Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon volgens u in 2020 innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is geweest. Ook kunt u een relevante case aanleveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie Klik HIER voor meer tips & tricks.

Stemmen

In oktober dit jaar zijn alle genomineerden bekend en kan het online stemproces beginnen. Dutch IT-channel zal veel aandacht besteden aan het stemproces en de genomineerden met een uitgebreide campagne op de site, in de print uitgaven, nieuwsbrieven en op diverse social mediakanalen.

Vroegboek korting

Profiteer nu van de vroegboek korting! Klik HIER voor de sponsorpakketten. Voor reserveringen van tafels en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi: [email protected] Mobiel 06 – 23 53 03 99

NOMINEER NU UW CASE OP DUTCHITAWARDS.NL

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards