Microsoft richt Consulting Services team op

Omar Abbosh, Microsoft

27-07-2020 | door: Witold Kepinski

Microsoft richt Consulting Services team op

Microsoft heeft een nieuwe Consulting Services team opgericht dat wordt geleid door Omar Abbosh, Corporate Vice President Cross-Industry Solutions. Hij is afkomstig van Accenture.

Judson Althoff, Executive Vice President, Worldwide Commercial Business bij Microsoft meldt op LinkedIn: "Digitale transformatie is belangrijker dan ooit, aangezien organisaties in alle sectoren streven naar een grotere veerkracht en tegelijkertijd de wendbaarheid, snelheid naar de markt en efficiëntie verbeteren. Hier bij Microsoft werken we nauw samen met onze klanten om hun digitale mogelijkheden op te bouwen en te gedijen bij veranderingen. Hoewel de digitale reis van elke klant uniek kan zijn, is het enorm waardevol om digitale oplossingen uit verschillende industrieën en segmenten te gebruiken die veerkracht kunnen opbouwen, differentiatie kunnen vergroten en groei kunnen versnellen."

Althoff vervolgt: "Om klanten te helpen deze waarde te ontsluiten, breid ik Microsoft's Worldwide Commercial Business (WCB) uit met Cross-Industry Solutions en ben ik verheugd brancheveteraan Omar Abbosh te verwelkomen om dat team te leiden als Corporate Vice President. Omar en het Cross-Industry Solutions-team zullen met klanten samenwerken om hun digitale transformatie te versnellen en tastbare bedrijfsresultaten te genereren door diepere verbindingen op te bouwen in het partnerecosysteem, de industrie en de oplossingsgebieden van Microsoft. Daarnaast zal Omar samenwerken met de technische teams van Microsoft om ons adviesaanbod af te stemmen op onze productroadmaps."

 

Terug naar nieuws overzicht