Workfront benoemt Paige Erickson tot managing director voor Europa

Paige Erickson

24-07-2020 | door: Witold Kepinski

Workfront benoemt Paige Erickson tot managing director voor Europa

Workfront, leverancier van een work management-platform voor bedrijven, kondigt aan dat bestuurslid Paige Erickson, die nu al verantwoordelijk is voor de wereldwijde omzetontwikkeling en partnerstrategie, ook is benoemd tot hoofd bedrijfsvoering voor EMEA: Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Paige Erickson begon in 2016 bij Workfront als senior VP voor de omzetontwikkeling en tekende voor de oprichting van het Workfront Partner Network van in work management gespecialiseerde systeemintegreerders, regionale implementatiepartners en technologiepartners.

Erickson vertegenwoordigt dertig jaar ervaring en heeft een staat van dienst in de samenstelling van en het leiding geven aan wereldwijde teams die topprestaties moeten leveren. Vóór Workfront werkte Erickson voor Sage Software, Billtrust, CA Technologies, BMC Software en IBM.

”Binnen de hoofddirectie is Paige Erickson een hoog gewaardeerd en betrouwbaar baken met een reputatie als verkoopleider en omzetontwikkelaar, en het talent om functie-overstijgende teams te laten excelleren. We vertrouwen haar Europa en onze toonaangevende marktpositie daar dan ook graag toe”, zegt Workfront CEO Alex Shootman.

”Veel toonaangevende wereldbedrijven hebben hun basis in Europa. Vele daarvan moeten nog door de transitie van werk heen, waar Workfront voor staat, om aan lenigheid te winnen en absoluut te worden in de prioritering van werk. Wat dat betreft is de huidige tijd spannend en ik kijk er naar uit daar een bijdrage aan te leveren”, zegt Erickson. ”Ons partnernetwerk in onontbeerlijk om de Workfront-doelstellingen te realiseren en daar blijf ik ook aan werken.”

Ten behoeve van haar nieuwe functie verhuist Paige Erickson van Houston, Texas (VS) naar Workfront’s EMEA?hoofdkantoor in Basingstoke, nabij Londen (VK).

Terug naar nieuws overzicht