BT biedt managed security en advisory services voor Microsoft Azure Sentine

24-07-2020 | door: Witold Kepinski

BT biedt managed security en advisory services voor Microsoft Azure Sentine

Tijdens het Microsoft Inspire digital partner event is aangekondigd dat BT Microsoft Azure Sentinel gaat ondersteunen met een nieuwe reeks volledig beheerde security en advisory services.

Dit zijn de eerste door BT aangeboden diensten in een reeks van managed security services ter ondersteuning van Microsofts Cloud-gebaseerde applicaties. BT’s managed security services behelzen alert-detectie, zicht op bedreigingen en een reactie op bedreigingen door data van de Azure Sentinel-werkomgeving te combineren met BT’s eigen expertise en uitgebreide kennis over bedreigingen die zijn opgedaan bij het beschermen van een van de grootste wereldwijde netwerken.

Klanten kunnen ook gebruik maken van BT’s Security Advisory Service, die organisaties deskundige begeleiding biedt om wegwijs worden te in het huidige complexe cyberbeveiligingslandschap.

Kevin Brown, Managing Director van BT Security: "Wereldwijde veiligheidsbedreigingen kennen geen grenzen en worden steeds groter. Daarom is er behoefte aan een effectieve, sectoroverschrijdende samenwerking op wereldwijde schaal om de informatie te verzamelen en uit te wisselen die nodig is om onze klanten te beschermen. De samenwerking van BT met Microsoft breidt zich verder uit om van de gecombineerde kracht van ons security-aanbod te profiteren en toonaangevende oplossingen aan onze klanten te leveren".

Terug naar nieuws overzicht
Cloud