Ivanti en Intel bieden Self-Healing Endpoints voor werkers op afstand

23-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ivanti en Intel bieden Self-Healing Endpoints voor werkers op afstand

Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, kondigt een nieuw strategisch partnerschap aan met Intel om Device-as-a-Service (DaaS) met Self-Healing mogelijkheden aan te bieden voor de volgende generatie werknemers. Als gevolg van de alliantie integreert Intel Endpoint Management Assistant (Intel EMA) nu met het Ivanti Neurons hyper-automation platform, dat IT-organisaties in staat stelt tot self-heal en self-secure van apparaten die op het Intel vPro-platform gebaseerd zijn, zowel binnen als buiten de bedrijfsfirewall.

"Ivanti en Intel bieden samen ongeëvenaard endpointbeheer voor apparaten die gebruik maken van het Intel vPro-platform voor on-premises en cloud-gebaseerd endpointbeheer op afstand - geïntegreerd met hyper-automation bots op het Ivanti Neurons Platform," zegt Nayaki Nayyar, executive vice president en chief product officer, Ivanti. "Naarmate ‘remote’ de next normal wordt, wordt het beveiligen en onderhouden van endpoints en edge-devices een belangrijke prioriteit voor organisaties. Met Ivanti Neurons kunnen organisaties die Intel vPro-platform aangedreven apparaten gebruiken, een 360-graden beeld krijgen van gebruikers, apparaten en applicaties, en zelfstandig problemen oplossen rond performance, beveiliging en configuratie."

"Door samen te werken met Ivanti, blijft Intel de ongeëvenaarde technologieën uitbreiden waarmee onze gedeelde klanten hun werknemers of afstand en edge-devices kunnen beheren. Met het Intel vPro-platform wordt het beheer mogelijk gemaakt van in- en out-of-band endpoints via de cloud. De DaaS-oplossing van Ivanti is, samen met het Intel vPro-platform, perfect om de volgende generatie medewerkers van meer waarde te voorzien. Samen bieden we ongeëvenaarde technologieën, prestaties en verbeterde beveiliging voor DaaS," zegt Stephanie Hallford, vice president van de Client Computing Group van Intel en algemeen manager van Business Client Platforms.

Ivanti Neurons, dat eerder is aangekondigd, verandert de manier waarop IT zijn werk doet. Het is voorzien van hyper-automation mogelijkheden en levert Ivanti Neurons voor Discovery, Ivanti Neurons voor Edge Intelligence, Ivanti Neurons voor Healing en Ivanti Neurons Workspace. Ivanti Neurons stelt organisaties in staat tot Self-Heal, Self-Secure en Self-Service van de cloud naar de edge met efficiëntie, met een hoge efficiëntie, nauwkeurigheid, snelheid en out-of-the-box automatiseringscontent voor een ongekende IT-productiviteit. aldus Intel en Ivanti

Door de integratie van Intel Endpoint Management Assistant biedt Ivanti Neurons verbeterd beheer op afstand voor on-premise en cloud-gebaseerde endpoints zpo melden de partners. Ivanti Neurons kan op afstand acties uitvoeren op Intel vPro-gebaseerde apparaten, zoals het inschakelen van een apparaat, het herstarten van een apparaat, het instellen van wake-up tijden en de aansturing van een systeem, zelfs tijdens OS-fouten, en het repareren van apparaten als groep.

Terug naar nieuws overzicht