BrainCreators wint IBM Best New Ecosystem Partner Award
23-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BrainCreators wint IBM Best New Ecosystem Partner Award

IBM Nederland heeft BrainCreators tijdens zijn virtuele Night of the Stars gala, beloont met een IBM Ecosystem Partner award in de categorie Best New Ecosystem Partner of the Year 2019. BrainCreators werd verkozen boven KPN en Wipro die ook genomineerd waren. BrainCreators ontvangt de award voor haar BrainMatter platform, dat wordt geleverd op IBM Power9 GPU servers. Daarnaast is BrainCreators gekozen omdat het als eerste Nederlandse partner een ESA (Embedded Solution Agreement) overeenkomst met IBM heeft afgesloten.

Dankzij BrainMatter kunnen bedrijven in infrastructuur, vastgoed en industrie intelligente automatisering zelfstandig ontwikkelen en toepassen. BrainMatter kan razendsnel vaardigheden van domeinexperts aanleren en leert uit praktijkvoorbeelden. IBM Power9 servers bieden de rekenkracht voor een veelvoud aan oplossingen binnen een enkele BrainMatter installatie. Taken die geautomatiseerd kunnen worden voldoen aan het door BrainCreators ontwikkelde perceive - decide - respond principe. Wat zie je? Wat is er aan de hand? Wat moet er nu gebeuren? Kennis kan aan BrainMatter worden overgedragen zonder technische kennis over AI en data science.

Sander Slingerland, Director Global Business Partner Organisation bij IBM Benelux: “BrainCreators is de verdiende winnaar omdat ze met het BrainMatter platform een innovatief platform hebben ontwikkeld om AI toegankelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat steeds meer organisaties bestaande kernprocessen beter en sneller kunnen laten verlopen en situaties gemakkelijker kunnen worden gemaakt voor de mens. Wij zijn er enorm trots op dat IBM PowerSystems integraal onderdeel is van deze totaaloplossing.” “Wij zijn enorm trots op deze award en de erkenning door een wereldwijde speler in de automatiseringsmarkt. De afgelopen jaren hebben als team keihard gewerkt aan het BrainMatter platform,” aldus Jasper Wognum (foto), mede-oprichter en CEO bij BrainCreators. “Met BrainMatter op IBM PowerSystems halen onze klanten in een klap de capaciteit in huis om grootschalig intelligente automatisering uit te rollen. De uitstekende samenwerking met IBM stelt ons in staat om nog sneller te groeien.”

Terug naar nieuws overzicht