VMware Partner Connect breidt uit met Cloud Native Master Services Competency

22-07-2020 | door: Witold Kepinski

VMware Partner Connect breidt uit met Cloud Native Master Services Competency

VMware, speler in enterprise software, kondigt een nieuwe aanvulling op zijn Partner Connect-programma aan, met de nieuwe VMware Cloud Native Master Services Competency (MSC). Dit is de eerste competentie die is gerelateerd aan het VMware Tanzu-portfolio.

Deze nieuwe Cloud Native MSC is een belangrijke stap om huidige en toekomstige partners in staat te stellen een Kubernetes-platform te ontwerpen dat ondersteund wordt door aanvullende technologieën van het cloud native ecosysteem, voor een continue levering van applicaties. De nieuwe competentie is bedoeld om partners te erkennen die gespecialiseerd zijn in onder andere Kubernetes-operaties en DevOps.

De VMware Cloud Native MSC is de eerste Master Services Competency die uitgebracht wordt na VMware’s aankondiging van het Partner Connect programma in maart 2020.

VMware Partner Connect is het nieuwe, flexibele en vereenvoudigde programma dat partners in staat stelt zaken te doen met VMware op een manier die aansluit bij hun bedrijfsmodellen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud