Axis presenteert recorder voor AXIS Companion video management software

AXIS S3008 Recorder

23-07-2020 | door: Witold Kepinski

Axis presenteert recorder voor AXIS Companion video management software

Axis Communications presenteert de nieuwe AXIS S3008 Recorder. De recorder is eenvoudig te installeren en biedt de mogelijkheid om beelden in UHD-resolutie op te nemen. Bovendien is de recorder compatibel met de bekende AXIS Companion-videomanagementsoftware (VMS).

Verschillende producten toevoegen
De AXIS S3008 Recorder is uitvoerig getest in combinatie met een breed scala aan Axis-producten. Iedere Axis end-to-end bewakingsoplossing kan dan ook eenvoudig worden uitgebreid met extra recorders en andere Axis-producten. Zo kunnen bijvoorbeeld netwerkluidsprekers worden toegevoegd om te communiceren met personeel of om indringers af te schrikken en door stations (of video-intercoms) worden geïntegreerd voor audiovisuele identificatie en toegangscontrole op afstand. De recorder is bovendien compatibel met de gratis AXIS Companion VMS (versie 4) en maakt op deze manier eenvoudig beheer van alle geïnstalleerde Axis-producten mogelijk.

Professionele netwerkvideobewaking
Thorsten Grimm, Manager Area Sales bij Axis Communications in Middle Europe, legt uit: “In combinatie met de AXIS Companion VMS maakt de nieuwe recorder kostenefficiënte en professionele netwerkvideobewaking mogelijk voor eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen. Vooral dit soort bedrijven zijn vaak op zoek naar betaalbare en betrouwbare end-to-end beveiligingsoplossingen, die flexibel en intuïtief te gebruiken zijn.”

Specificaties
De belangrijkste kenmerken van de AXIS S3008 Recorder:

Compact formaat met geïntegreerde PoE-switch;
Compatibel met AXIS Companion VMS;
Eenvoudige installatie en bediening;
Harde schijf geschikt voor videobewaking;
USB 3.0 om video's te exporteren;
De AXIS S3008 Recorder is direct beschikbaar via de verkoopkanalen van Axis. Het product heeft tot vijf jaar garantie.

Terug naar nieuws overzicht