Cognizant stelt Anil Cheriyan aan als EVP Strategy and Technology

Anil Cheriyan, Cognizant

23-07-2020 | door: Witold Kepinski

Cognizant stelt Anil Cheriyan aan als EVP Strategy and Technology

Per 3 augustus wordt Anil Cheriyan door Cognizant aangesteld als nieuwe Executive Vice President of Strategy and Technology.

Cheriyan wordt onder meer verantwoordelijk voor Cognizant’s IT en security wereldwijd, alsmede de Strategy, Alliances en Business Developments organisaties binnen Cognizant. Als leidinggevende voor de afdeling Technology, wordt hij tevens verantwoordelijk voor het geven van strategisch advies, digitaliseren van de organisatie, en het verbeteren van de IT- en security-capaciteiten en -flexibiliteit.

Cheriyan was voorheen verantwoordelijk voor de Technology Transformation Services tijdens de presidentiële verkiezingen in de VS, waarin hij meewerkte aan het verbeteren van het openbare leven door de inzet van technologie. Daarvoor werkte Cheriyan als EVP en CIO voor SunTrust Banks, waar hij de transformatie rondom digitalisering, operationalisering en data leidde, en de inzet van cloud, AI/ robotica, data en betalingen verbeterde. Hij heeft bovendien leidinggevende posities bekleed bij IBM Global Services en PwC Management Consulting.

Terug naar nieuws overzicht