AspisID wint de One Identity EMEA Partner award voor Innovatie

Eelco Veltenaar, Managing Partner AspisID

21-07-2020 | door: Witold Kepinski

AspisID wint de One Identity EMEA Partner award voor Innovatie

One Identity heeft AspisID uitgeroepen tot de meest innovatieve EMEA Partner van 2020 voor de ontwikkeling van de One Identity Manager monitoring tool Argos.

Een van de hoogte punten in het jaar voor One Identity Partners zijn de jaarlijkse One Identity Partner Awards. Normaliter valt dit samen met de EMEA Partner Conferentie, waarbij deze awards tijdens een feestelijke ceremonie worden uitgereikt aan de winnaars. Helaas werd deze conferentie, die dit jaar gehouden zou worden in Barcelona, uitgesteld wegens de Corona pandemie. Hierdoor was er dit jaar geen feestelijke uitreiking, maar dit mocht de pret niet drukken voor AspisID, gezien One Identity dit jaar de winnaars bekend heeft gemaakt via hun online blog, en AspisID kwam dit jaar weer als winnaar uit de bus.

AspisID is een Identity and Access management consultancy kantoor en EMEA partner van One Identity. Met vestigingen in Nederland en Griekenland bedienen zij de EMEA markt met hun services sinds 2017. Zij zijn gespecialiseerd in project management, business analyse, implementatie management, development en support op het gebied van Identity en access management. Vorig jaar viel AspisID al in de prijzen door de award voor best new EMEA Partner 2019 in de wacht te slepen. Dit jaar heeft AspisID ook niet stil gezeten, en hebben zij de One Identity Manager monitoring tool Argos ontwikkeld, waarvoor zij dit jaar beloond werden met de EMEA Partner Innovatie award.

Argos, vernoemd naar de allesziende reus uit de Griekse mythologie, is een gebruiksklare monitoring oplossing met voorgeprogrammeerde intelligentie die aangepast en uitgebreid kan worden indien gewenst. “Met Argos kan One Identity Manager op een praktische, moderne en schaalbare manier worden gecontroleerd. Het kan incidenten van eindgebruikers voorkomen door eventuele storingen direct te detecteren en de inspanningen van de ondersteunende teams te coördineren. Bovendien biedt het een dashboard met de statistieken van de gezondheidsstatus van het systeem. Argos lost problemen op door uitgebreide monitoring van meerdere statistieken in real-time, periodiek en 24/7 uit te voeren. Elk probleem van het systeem wordt automatisch gedetecteerd, er wordt een melding naar het ondersteuningsteam gestuurd en het probleem wordt snel opgelost voordat het een impact heeft op de organisatie.” Aldus One Identity.

“Wij zijn erg trots op de One Identity EMEA Partner award voor Innovatie, het is echt een kroon op al het werk dat wij de afgelopen jaren hebben verzet om Argos te ontwikkelen en te lanceren. Wij zijn nu druk bezig om het product verder uit te breiden en daarnaast zal het ook een grote rol gaan spelen in onze nieuwe propositie, IAM as a Managed Service”, aldus Eelco Veltenaar (foto), Managing Partner AspisID.

Meer weten over AspisID of Argos? Kijk snel op https://aspisid.com/ of https://argosmonitoring.com/ voor meer informatie.

Terug naar nieuws overzicht
Security