Poly benoemt Sofocles Socratous tot vicepresident Sales voor Noord-Europa

Sofocles Socratous, Poly

21-07-2020 | door: Witold Kepinski

Poly benoemt Sofocles Socratous tot vicepresident Sales voor Noord-Europa

Plantronics, (Poly–voorheen Plantronics en Polycom), een  communicatiebedrijf, heeft per direct Sofocles Socratous benoemd tot vicepresident sales voor Noord-Europa. Socratous – die achttien jaar ervaring heeft in de technologie- en communicatiesector – is verantwoordelijk voor de groei van Poly in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux.

oor Poly werkte Socratous bij databasemanagementprovider Bitnine Global Inc. waar hij als president sales & marketing verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van strategische en operationele plannen voor de groei van het bedrijf in de EMEA-regio.

Daarvoor was Socratous ruim elf jaar vicepresident voor EMEA bij Seagate Technology. Hij gaf er leiding aan sales en marketing, en was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. De focus lag daarbij op het vergroten van de omzet en het marktaandeel met een best-in-class organisatiestructuur die gestoeld is op service en teamcultuur.

Paul Clark, senior vicepresident sales en managing director EMEA van Poly: “Sofocles brengt veel internationale ervaring en kennis van de sector mee en kan Poly marktleider in Noord-Europa maken. Hij zorgt dat klanten de juiste oplossing krijgen en dat we de beste partners voor deze regio inzetten. Nu bedrijven hun manier van werken transformeren en het virtueel vergaderen een vlucht heeft genomen, combineert Poly geavanceerde audio- en videovergaderproducten met toestelbeheerdiensten.”

Socratous: “Poly’s aanbod van slimme communicatieapparatuur en diensten helpt klanten in elke sector met welke zakelijke behoefte dan ook, en de vraag naar unified-communications-technologie is nog nooit zo groot geweest. Het is nu een geweldige tijd om bij Poly aan de slag te gaan – het bedrijf is een van de grootste spelers op het gebied van next-generationoplossingen die de verbinding tussen mensen productiever, authentieker en betekenisvoller maken. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team, de klanten en partners om in te springen op de veranderde manier van werken, en de behoefte om overal te kunnen werken.”

Socratous rapporteert aan senior vicepresident sales en managing director EMEA Paul Clark.

 

Terug naar nieuws overzicht