Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work

Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work

Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work

Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work

16-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work

Het Dutch IT Digital Workplace Project 2020: The Future of Work belicht deze zomer alle trends en ontwikkelingen rond de Digital Workplace zowel online als in de print editie van september. Onder het thema ‘The Future of Work’ vertellen bedrijven en visionairs over interessante digital workplace toepassingen en is er ruim aandacht voor de resultaten van alweer het derde onderzoek Digitale Mobiliteit uitgevoerd in samenwerking met Smart Profile.

In de periode juli– september 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het project Dutch IT Digital Workplace. Er zullen in die periode (video) interviews en kennisartikelen met bedrijven en organisaties over dit onderwerp worden gepubliceerd op deze speciale sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. In het Digital Workplace Magazine zullen naast de resultaten van het onderzoek IT-bedrijven (vendors, distributeurs en resellers) hun innovatieve oplossingen belichten voor IT-beslissers, Digital Leaders en resellers.

Mobiliteitsonderzoek

In samenwerking met markt intelligentie bureau Smart Profile wordt voor het derde jaar op rij weer het onderzoek Digitale Mobiliteit uitgevoerd onder IT-beslissers. De onderzoeksresultaten en algemene trends worden tevens gepubliceerd in de Digital Workplace print special van Dutch IT Channel en ook in de Gartner special van Executive-People. Uiteraard is er ruim aandacht voor de aanpassingen en blijvende veranderingen op de manier van werken die zijn ingegeven door de impact van COVID-19. U kunt nu nog online mee doen met het onderzoek.

Digital Talkshow

Het project wordt afgesloten met Digital Talkshows over de resultaten van het onderzoek van Dutch IT Channel en Smart Profile. De redactie gaat onder leiding van Danny Frietman en Witold Kepinski ook in gesprek gaan met ‘Leaders van de Digital Workplace’. In de gesprekken gaat we dieper in op innovatieve oplossingen voor moderne wekplekken. Tevens wordt de impact van COVID 19 op de manier van werken besproken.

Participeren

Biedt u als bedrijf digital workplace oplossingen of een service aan? Dan kunt u dit rechtstreeks bij de doelgroep onder de aandacht brengen middels een interview of een video reportage, dat door één van onze ervaren redacteurs wordt afgenomen. Het onderzoek en de interviews worden gebundeld en gepubliceerd in de printuitgaven van Dutch IT-channel en Executive-people die op 24 september 2020 verschijnen.

Vragen en of reserveren

Yvonne Bansagi: [email protected] - 06 235 303 99

Marc Jongbloed: [email protected] - 06 437 537 59

dwo-flyer-web.pdf

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace