Siemens en SAP werken samen aan het versnellen van industriële transformatie

16-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Siemens en SAP werken samen aan het versnellen van industriële transformatie

Siemens en SAP werken samen aan het versnellen van industriële transformatie. Samen leveren Siemens en SAP geïntegreerde end-to-end softwareoplossingen voor de product lifecycle, supply chain en assetmanagement.

Binnen het partnership wordt de expertise en technologie van beide bedrijven ingezet om een daadwerkelijke ‘digital thread’ te leveren die organisaties helpt om proces- en informatiesilo's te elimineren, digitalisering te bevorderen en een uitgebreide oplossing te leveren voor Industrie 4.0.

AP biedt Teamcenter-software van Siemens aan als de belangrijkste basis voor samenwerking op het gebied van product lifecycle en product-databeheer. Daarnaast biedt Siemens SAP Intelligent Asset Management-oplossingen en SAP project- en portfoliobeheer-applicaties. Hiermee verhogen de twee partners de toegevoegde waarde voor de business van klanten gedurende de volledige product- en servicelevenscyclus. Ook worden nieuwe samenwerkingsprocessen tussen fabrikanten en beheerders mogelijk gemaakt.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud