ICT neemt Esprit Management & IT Services over

Jos Blejie, CEO ICT Group

16-07-2020 | door: Witold Kepinski

ICT neemt Esprit Management & IT Services over

ICT Group NV (ICT) heeft 100 procent van de aandelen van Esprit Management & IT Services BV (Esprit) verworven. Esprit is opgericht in 1999 en is actief in de ontwikkeling van technische software en wervingsdiensten op het gebied van technische automatisering. Het heeft meer dan 20 professionals in dienst en genereert een jaaromzet van ongeveer 2 miljoen euro.

Na een eerste integratieperiode worden Esprit en Additude Nederland, de Nederlandse vestiging van het Zweedse bedrijf Additude dat in 2019 door ICT is overgenomen, samengevoegd. De sterke reputatie van Additude in rekruteringsdiensten combineert perfect met de uitstekende positie van Esprit in rekruterings- en adviesdiensten in technische softwareontwikkeling. Het gecombineerde aanbod zal de dienstverlening van ICT naar haar klanten verbreden en ook een extra deel van de arbeidsmarkt voor ICT openen. Marc Reijnen, oprichter van Esprit, zal de integratie en verdere ontwikkeling van deze nieuwe combinatie binnen ICT leiden.

Jos Blejie (foto), CEO van ICT: “Ik ben blij dat Esprit onderdeel wordt van ICT. Esprit heeft een sterk en consistent trackrecord binnen de industriële automatiseringssector en embedded softwareontwikkeling in Nederland, en biedt zowel synergieën als complementaire diensten aan ICT. We verwelkomen Esprit bij de ICT Group en worden onderdeel van de ambitie om de voortdurende digitalisering voor onze klanten te leiden. ”

Terug naar nieuws overzicht