ABC E BUSINESS is Microsoft Global Partner of the Year Finalist

Emile Peels, CEO ABC E BUSINESS

15-07-2020 | door: Witold Kepinski

ABC E BUSINESS is Microsoft Global Partner of the Year Finalist

Voor de eerste keer in de geschiedenis is een Nederlands bedrijf verkozen door Microsoft als Partner of the Year Finalist, categorie Dynamics 365 Business Central, het ERP-systeem van Microsoft. Met 3300 inschrijvingen over 47 categorieën is ABC E BUSINESS de trotse nummer twee van de wereld geworden.

Emile Peels, CEO van ABC E BUSINESS, vertelt dat er de afgelopen jaren hard is gewerkt om op drie punten de klanten nog beter te kunnen helpen. “We werken met een vooraf ingesteld systeem, specifiek voor de branche van de klant. Hiermee verkorten we een implementatie project met 50%. Ten tweede hebben we een tool ontwikkeld, zodat we bedrijven die met een oudere versie van de Dynamics software werken (Dynamics NAV, voorheen Navision, red.) eenvoudig kunnen overzetten naar Business Central. En we werken nauw samen met Microsoft 365 partners, zodat ook zij Business Central kunnen aanbieden aan hun klanten, gebruik makend van onze professionele dienstverlening.”

"Het is een eer om de winnaars en finalisten van de 2020 Microsoft Partner of the Year Awards te erkennen,” aldus Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft. “Deze partners gaan echt een stap verder, in het leveren van oplossingen voor de complexe uitdagingen die bedrijven over de hele wereld tegen komen. Ik ben trots dat ik ABC E BUSINESS mag feliciteren.”

Terug naar nieuws overzicht