Witold Kepinski - 14 juli 2020

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems image

Kerridge Commercial Systems (KCS), leverancier van ERP-software, diensten en supportoplossingen voor groothandel-, distributie-, verhuur- en installatieklanten wereldwijd, heeft vandaag aangekondigd dat het Unit4 Wholesale in Nederland heeft overgenomen. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

Deze acquisitie is een belangrijke strategische acquisitie voor KCS in de Benelux en een positieve ontwikkeling voor Unit4 Wholesale. Unit4 Wholesale zal bestaande softwareoplossingen blijven onderhouden en ondersteunen en de voordelen van het KCS-portfolio aan zijn klanten introduceren om klanten nog beter te ondersteunen.

Ian Bendelow, CEO van Kerridge Commercial Systems, zei: “De overname van Unit4 Wholesale is een geweldige stap voor beide bedrijven. Unit4 Wholesale maakt nu deel uit van de internationaal succesvolle KCS-groep met een focus op de wereldwijde handels- en distributiemarkt – het vult onze bestaande activiteiten in de Benelux uitstekend aan. Met deze acquisitie verdubbelen we onze inkomsten op het Europese continent, waardoor onze mogelijkheden nog verder toenemen ten voordele van al onze klanten. Unit4 Wholesale in de KCS-groep brengen zal onze aanwezigheid in deze sector in de Benelux versterken, verdiepen en een belangrijk platform vormen voor verdere groei in Europa. Wij zijn van mening dat ons uitgebreide aanbod van complementaire oplossingen ons in staat zal stellen om bestaande klanten en partners op de lange termijn beter van dienst te zijn en tegelijkertijd een zeer aantrekkelijk portfolio aan alle klanten te bieden.”

Ludo Hertroijs (foto), Managing Director Unit4 Wholesale: "We kijken ernaar uit onderdeel uit te maken van KCS, een gespecialiseerde groep die zich richt op software voor de handels- en distributiemarkt. En we geloven dat we beter kunnen voldoen aan de behoeften van Unit4 Wholesale-klanten in deze sector door gebruik te maken van de resources en expertise van de gecombineerde bedrijven."

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024