Resello lanceert exclusieve Acronis propositie voor WHMCS gebruikers

13-07-2020 | door: Witold Kepinski

Resello lanceert exclusieve Acronis propositie voor WHMCS gebruikers

Resello, een Acronis distributeur met 2.500 partners in meer dan 100 landen, introduceert een nieuwe ‘go-to-market’ propositie gericht op de meer dan 40.000 webhosting en IT-bedrijven wereldwijd die WHMCS als automatiseringsplatform gebruiken. Met deze exclusieve propositie biedt Resello haar WHMCS-partners een fors lager minimum maandbedrag voor de verkoop van Acronis-diensten, een vernieuwde WHMCS module, waarin ook het onlangs gelanceerde Acronis Cyber Protect inbegrepen zit, in combinatie met persoonlijk accountmanagement gericht op het snel opschalen van de partner zijn databescherming- en cyberbeveiligingsbusiness.

Martijn Kamphuis, Product Manager bij Resello: “Veel bedrijven gebruiken WHMCS al om diensten te verkopen aan MBK-klanten met een ‘recurring revenue’ model, zoals webhostingdiensten en Microsoft 365 abonnementen. Maar waar deze bedrijven in toenemende mate een groeiende vraag vanuit hun klanten ervaren naar diensten voor databescherming en cyberbeveiliging, was tot voorkort het aanbod aan dergelijke diensten dat via WHMCS geleverd kon worden beperkt. Met onze nieuwe propositie bieden we deze bedrijven de volledige suite van Acronis databescherming- en cyberbeveiligingsdiensten, die ze geheel geautomatiseerd kunnen verkopen en uitleveren via de vernieuwde Acronis Cyber Cloud WHMCS module.”

Mathijs Theunissen, Strategic Partner Manager in de Benelux en Nordics bij Acronis: “Acronis heeft recentelijk Acronis Cyber Protect Cloud gelanceerd, een met AI-aangedreven integratie van databescherming met nieuwe cyberbeveiliging-diensten. Resello heeft, als zeer gewaardeerde distributiepartner, Acronis Cyber Protect Cloud al beschikbaar gemaakt aan haar partners. Met deze nieuwe propositie kunnen bedrijven die WHMCS gebruiken nu ook inspelen op de kansen vanuit de markt, en laagdrempelig starten met het aanbieden van cyberbeveiligingsdiensten aan hun klanten.”

Met Acronis Cyber Protect Cloud kunnen webhosters, MSPs en andere IT-resellers proactief cyberaanvallen voorkomen, downtime minimaliseren, gemakkelijk en snel herstelwerkzaamheden uitvoeren en bestanden terugzetten, en geautomatiseerd klanten beschermen tegen de nieuwste cyberbedreigingen. Naast het aanboren van een nieuwe bron van inkomsten en het behalen van betere marges, kunnen bedrijven hierdoor ook gemakkelijker voldoen aan SLA compliance.

Martijn Kamphuis: “Door het aanbieden van onze nieuwe propositie, met een verlaagd minimum maandelijks bedrag voor Acronis Cyber Cloud, bieden we bedrijven die WHMCS gebruiken een laagdrempelige manier om databescherming- en cyberbeveiligingsdiensten, inclusief Acronis Cyber Backup Cloud, toe te voegen aan hun portfolio. Met het uitbrengen van een vernieuwde versie van de Acronis WHMCS module wordt ook Acronis Cyber Protect Cloud toegevoegd aan het aanbod. En als distributeur werken we uiteraard nauw samen met Acronis en onze partners om hun cyberbeveiligingsbusiness succesvol te maken.”

Terug naar nieuws overzicht