One Shoe wordt onderdeel van Intracto Group

09-07-2020 | door: Witold Kepinski

One Shoe wordt onderdeel van Intracto Group

Creative & digital agency One Shoe sluit zich aan bij de ambitieuze Intracto Group. Met de overname brengt One Shoe zijn expertises op het gebied van merkstrategie, campagnes, user experience design, front-end technologieën en Drupal en Laravel in binnen de groep. Samen met Intracto Group gaat het 45-koppige team van One Shoe een bredere propositie aanbieden dan ooit tevoren, met de slagkracht van een grote organisatie.

Michel van Velde, oprichter en CEO One Shoe: "De keuze voor Intracto Group geeft ons de kans om volop in te zetten op verdere groei. Toen we in oktober 2019 met elkaar in gesprek raakten, hadden we direct een klik en deelden we dezelfde passie voor de inhoud. Bovendien bleek dat Intracto Group dezelfde bureaufilosofie heeft als die wij al 14 jaar uitdragen: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan specialisaties. Met de toetreding tot Intracto Group creëren we een verdiepingsslag op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie.”

Floris Derksen, mede-oprichter en Chief Creative & Digital Officer: “Het is een verschuiving die we steeds meer zien. Onze klanten willen diverse expertises, maar vinden het tegelijkertijd aangenaam om een vertrouwd aanspreekpunt te hebben. Het samenspel van de juiste technologie, User Experience en het gehele ecosysteem van marketing en communicatie wordt meer en meer een voorwaarde voor succes. Het moet werken. Feilloos. De klanten van onze klanten verwachten dat. En terecht. Daarom zijn we zo blij met deze stap. Wij brengen onze kennis van geïntegreerd werken in, en ons team komt in een ambitieuze en talentvolle club van meer dan 750 mensen terecht. Zo kunnen we klanten nog beter helpen om efficiënt impact te genereren!"

Nog meer inzetten op User Experience en Drupal development

Het werk voor onder andere DHL, G4S, Thuisarts.nl, Studiekeuze123 en Stage Entertainment toont aan dat One Shoe de ervaring van gebruikers erg hoog in het vaandel draagt. Het bureau slaagt er succesvol in tastbare en onderscheidende oplossingen te ontwikkelen die voorzien in gebruikersbehoeftes en heeft daarvoor talloze awards gewonnen.

Pieter Janssens (foto), CEO Intracto Group: "Dat we de ambitie hadden om ook in Nederland nog verder te groeien, was ondertussen al duidelijk. Het team van One Shoe versterkt ons op het gebied van User Experience Design en bewezen technologieën zoals Drupal. Dat maakt dat we nu meer dan ooit de partij met de meeste Drupal expertise van de Benelux zijn. Met de komst van Michel van Velde in ons team hebben we bovendien iemand erbij die onder andere zetelt in de Raad van Bestuur van de Drupal Association en Dutch Laravel Foundation."

Campusfilosofie ook naar Utrecht

Talent, kennisdeling en openheid staan centraal in de campusfilosofie van Intracto. Met aantrekkelijke campussen wil de groep een open huis bieden voor talent in strategie, creatie, content, marketing en technologie enerzijds en anderzijds de bereikbaarheid verhogen voor klanten.

Met One Shoe versterkt Intracto zijn aanwezigheid in Utrecht, wat de groep meer dan ooit volwaardig op de kaart zet op de as Amsterdam-Utrecht-Eindhoven.

Terug naar nieuws overzicht