ICT Partners biedt Liquidware Adaptive Workspace Management oplossingen

10-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ICT Partners biedt Liquidware Adaptive Workspace Management oplossingen

Liquidware heeft ICT Partners als partner omarmt voor Adaptive Workspace Management-oplossingen. ICT Partners had al veel ervaring met Liquidware en natuurlijk met End-User-Experience, maar maakt nu ook zelf de stap om pro actief de oplossingen van Liquidware aan te dragen bij haar klanten.

‘Liquidware is al jarenlang een vast onderdeel in trajecten bij klanten waar het draait om End-User Experience. Het geeft klanten eenvoudig inzicht in de End-to-End User Experience en maakt knelpunten eenvoudig inzichtelijk. Het past daarmee perfect in onze referentie architectuur’ aldus Harry Beekman, verantwoordelijk binnen ICT Partners voor Projecten en Consultancy. Ook Donny van der Linde, Consultant bij ICT Partners ziet vele voordelen: ‘Liquidware onderscheidt zich t.o.v. andere producten in eenvoud in gebruik en biedt daarnaast een breed palet aan geavanceerde functionaliteiten.’ aldus Donny.

“ICT-Partners is een van de wel gerespecteerd ICT dienstverleners, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Met de focus op het adviseren van haar klanten bij het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van de IT-omgevingen met de nieuwste technologieën, zal toevoeging van Liquidware's Adaptive Workspace Management-oplossingen aan hun portfolio helpen bij het verbeteren van de moderne werkplek implementaties, zoals Microsoft Windows Virtual Desktop ( WVD) ”, aldus Morteza Esteki, VP EMEA bij Liquidware. "Omdat ook steeds meer organisaties een Work From Home-strategie nodig hebben en werken op afstand mogelijk willen maken, biedt Liquidware oplossingen om in alle facetten van beheer de ultieme gebruikerservaring te garanderen."

Terug naar nieuws overzicht