Exact Live gaat door in digitale vorm

08-07-2020 | door: Redactie

Exact Live gaat door in digitale vorm

Exact Live kent dit jaar in zowel Nederland als België een virtuele opzet. De Delftse softwareontwikkelaar verspreidt de online evenementen ditmaal over meerdere dagen, namelijk van 29 september tot en met 2 oktober voor Belgische bezoekers en 2 tot en met 6 november voor Nederlandse bezoekers. De digitale versies van Exact Live vervangen de real-life edities die aanvankelijk stonden gepland in Gent en Utrecht maar vanwege het coronavirus worden ze online georganiseerd.

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. Vorig jaar trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. De Belgische versie in Flanders Expo Gent trok meer dan zeshonderd ondernemers en accountants. Exact zet nu in op twee meerdaagse events zodat geïnteresseerden inspirerende sessies of keynotes kunnen combineren met hun reguliere werkzaamheden. 

Exact kiest bewust voor een volledig online evenement. “Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We zien dat de evenementenbranche gelukkig langzaam weer een beetje kan opstarten. Maar zelfs al zou het mogelijk zijn om tegen die tijd een fysiek evenement te organiseren van de omvang van Exact Live, dan nog zijn er mensen die zich liever niet in grotere mensenmassa’s begeven. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn”, verduidelijkt Petra Vunderink, Head Of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud