Hanshow en Toshiba toepassingen helpen retailklanten winkelervaring te verbeteren

08-07-2020 | door: Redactie

Hanshow en Toshiba toepassingen helpen retailklanten winkelervaring te verbeteren

Hanshow Technology en Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) zijn een Europese samenwerking aangegaan. Het aanbod van Hanshow Technology met betrekking tot de digital store sluit aan op de visie en de oplossingen van Toshiba. Met de samenwerking ondersteunen Hanshow en Toshiba retailklanten om de winkelervaring te verbeteren.

Als marktleider op het gebied van retailoplossingen helpt Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) bestaande en nieuwe klanten bij het zetten van de volgende stap richting digitale transformatie en automatisering. Toshiba is de expert op het gebied van wereldwijde Electronic Shelf Labels-oplossingen (ESL) en ziet veel kansen in de aanvulling van de ESL-oplossingen van Hanshow Technology op het bestaande portfolio.

Dennis van Tol, Sales Manager bij Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux): “Wij zijn verheugd om samen met Hanshow Technology de Benelux-markt te kunnen bedienen. De kracht van Toshiba als system integrator samen met de innovatie van Hanshow Technology is met recht een winnende combinatie.”

Vicepresident van Hanshow Technology, Liangyan Li: “Het was en zal altijd een win-win-samenwerking zijn voor twee bedrijven om innovatieve digitale winkeloplossingen van wereldklasse aan te bieden. We hebben veel vertrouwen in de waarden die we als strategische partner van Toshiba aanbieden aan onze gemeenschappelijke klanten.”

Samen met Hanshow Technology biedt Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) consultancy om ontwerp en implementatie op maat te garanderen, met als resultaat een ESL-oplossing die volledig is afgestemd op de bedrijfsprocessen van de retailer. Daarbij maakt het niet uit of dit de eigen storeMate-oplossingen van Toshiba zijn of een andere POS-omgeving. Toshiba draagt ook zorg voor de volledige service.

Terug naar nieuws overzicht