Bastiaan Topper opvolger van Peter Altevogt als CEO van Korton Group

Bastiaan Topper

07-07-2020 | door: Witold Kepinski

Bastiaan Topper opvolger van Peter Altevogt als CEO van Korton Group

Bastiaan Topper is de nieuwe CEO van het cloud sourcingsbedrijf Korton Group. Korton Group is IT-outsourcer met focus op de zorg- (thuis-, gehandicapten- en ouderenzorg) en de personenvervoermarkt. Topper heeft per 26 juni 2020 de plaats ingenomen van Peter Altevogt, CEO van Korton Group sinds de oprichting ervan in 1997. Altevogt schuift door naar de functie van non-executive in de Raad van bestuur van Korton Group. Ook wordt hij senior adviseur van Korton Group.

Bastiaan Topper, de voormalig technisch directeur van Korton, wordt benoemd tot CEO van Korton Group. Bij Korton vervulde hij eerder diverse managementfuncties. Hij was CTO in de periode 2015 tot 2020 en gaat zich als CEO richten op de verdere strategische groei van Korton. “Met onze iCura- en iMotum-propositie, de verdere professionalisering van onze managed-serviceorganisatie en de herstructurering van ons MT zijn we klaar voor de toekomst. Wij onderscheiden ons met ons XLA-gedachtengoed, (zorg)procesoptimalisatie voor meer handen aan het bed en het goed begeleiden van nieuwe eindgebruikers naar de cloud met onze adaptatieservices.”

Korton Group is bekend geworden nadat Korton vanaf 2005 in Nederland marktleider werd met planningssoftware voor de personenvervoersmarkt. Daarnaast is Korton sinds 2008 gestart met outsourcing van IT middels clouddiensten in zowel de zorg als personenvervoersmarkt. In 2019 heeft Korton zijn softwareactiviteiten verkocht, om zich volledig te focussen op zijn IT outsourcing diensten.

Met zijn rijke portfolio opereert Korton als IT-outsourcer op de IT-velden van End User Management, Infrastructure Management en Applicatie Management.

Topper wordt als CEO bijgestaan door het nieuwe MT bestaande uit Mark de Winter (Manager Finance en Control), Patrick van Amrooij (Manager Operations) en Derk-Jan Hilberding (Marketing & Business Development).

Terug naar nieuws overzicht