Epson kondigt de industriële dye-sublimatieprinter aan

06-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Epson kondigt de industriële dye-sublimatieprinter aan

Epson kondigt zijn eerste 76-inch grootformaatprinter aan. The SureColor SC-F10000 is een geavanceerde dye-sublimatieprinter die ontwikkeld is voor de textielproductiemarkt, waar hoge productiviteit, snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn voor het succes van een bedrijf.

De verschillende toepassingen zijn onder andere mode, sportkleding, woninginrichting, promotieartikelen en soft signage.

Neil Greenhalgh, productmanager voor Epson Europe, zegt: "In de dye-sublimatiesector eisen klanten snelle doorlooptijden, consistente prestaties, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Met deze eisen in het achterhoofd hebben we een industriële dye-sublimatieprinter ontwikkeld die, naar onze mening, een nieuwe standaard zet. De SC-F10000 biedt de hoogste verwerkingscapaciteit van alle Epson grootformaatprinters en is uitgerust met vier nieuwe PrecisionCore Micro TFP-printkoppen en een 'hot-swap' bulkinktoplossing die is ontworpen om bedrijven draaiende te houden. Ons erfgoed is gebaseerd op innovatie en dit is een van die momenten waarop we de benchmark voor productiviteit in dye-sublimatie verhogen".

Terug naar nieuws overzicht