Daan Duinhoven benoemd tot sales manager Ekco Benelux

Daan Duinhoven

05-07-2020 | door: Witold Kepinski

Daan Duinhoven benoemd tot sales manager Ekco Benelux

Ekco is de nieuwe naam van negen cloud providers in Europa. De verschillende entiteiten werkten al langer samen maar gaan na een rebranding verder onder één gezamenlijke nieuwe naam. Het bedrijf groeit hard en verwacht de komende jaren nog eens te verzesvoudigen. Daarmee wil het bedrijf doorgroeien tot de top 5 cloudaanbieders wereldwijd. Om de Europese expansie te ondersteunen is Daan Duinhoven benoemd tot salesmanager Benelux.

Daan Duinhoven werkt al langer bij Cloud2, één van de bedrijven die nu verder gaat onder de naam Ekco. Hij studeerde Commerciële Economie en begon zijn carrière bij Dell. Na ongeveer zeven jaar maakte hij de overstap naar GSM.nl waar hij aan de slag ging als commercieel directeur. Daarna heeft hij diverse salesfuncties gehad bij internationale IT-leveranciers (waaronder HP & Samsung).

Voor Cloud2 heeft Daan als Accountmanager Security bij KPN gewerkt. "Ongeveer twee jaar geleden ben ik bij Cloud2 gestart als accountmanager Managed Hosting voor ISV’s. Het is bijzonder om te zien hoe snel dit bedrijf groeit en ik ben er trots op dat ik hier onderdeel van kan zijn. Onze ambities zijn groot en we hebben alle middelen in huis om deze waar te maken."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, sales